Obnoviť stránku

Cesta pravého muža [SK]

E-kniha, Slovensky
9,06 €

Cesta pravého muža [SK]

Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti. No nejde pritom len o psychologické poučky, pretože Deida vysvetľuje, ako sa líšia a dopĺňajú naše ženské a mužské energie, čo je v dnešnej "zrovnoprávnenej" spoločnosti kľúčové.

Táto kniha zásadným spôsobom podporuje životné smerovanie mužov, ich silu, celistvosť a zároveň ľahkosť bytia a žiariaciu radosť ich partneriek. Cesta pravého muža je výzvou pre každého muža, ktorý chce prežiť život plný zmyslu, hĺbky, sily a slobody. A je balzamom pre každú ženu, pripravenú otvoriť sa do svetla lásky, plynutia, energie a radosti. Inšpiruje nás k životu plnému otvorenosti, lásky a intenzity.

Má môj život zmysel a cieľ? Aké je moje životné poslanie? Čo vlastne ženy naozaj chcú? A ako ich milovať a zostať pritom voľný? Každý muž sa už zaoberal týmito a podobnými otázkami. Možno však nebolo ľahké nájsť na ne odpoveď. Teraz máte možnosť zaobstarať si knihu, ktorá vám v tom rozhodne môže pomôcť.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor David Deida
Počet strán 216 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Synergie Publishing
Jazyk Slovensky
Kód:  EK12078
Produktové číslo:  978-80-7370-217-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19