Obnoviť stránku

Búrlivé víno

Film
5 1 hodnotení

Búrlivé víno

Do Pálavíc na Južnej Morave prišla jar 1968. Predseda JRD a vinársky odborník Michal Janák odmieta vstúpiť do obnoveného vinárskeho podniku VIDRUPA a to rozdelí dedinu na dva tábory. Michal chce pestovať víno a zakladať vinice pre ďalšie generácie. Jeho odporcovia by chceli rýchlo zbohatnúť.
Keď do dediny príde emigrant Jožko Hrdlička, ktorý chce získať peniaze podvodom na Vidrupe, pristúpia podnikatelia na jeho hru a sami mu dávajú peniaze. Proti Janákovi zorganizujú anketu v obci za účelom jeho odstránenia z funkcie predsedu. Nakoniec práve Michal zachráni Vidrupe peniaze odhalením podvodníka Hrdličku. Anketa skrachuje a Michal obháji pozíciu predsedu JRD.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (432p)
Rok vydania 1976
Scénar Miloš Macourek, Václav Vorlíček
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Václav Vorlíček

Herci

Hrajú Božidara Turzonovová, Čestmír Řanda st., Jiří Vala, Slávka Budínová, Vladimír Menšík

Dĺžka

Dĺžka 128 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19