Obnoviť stránku

Brusinky

Audiokniha
8,59 €

Brusinky

Ryze feministickými fejetony z pera Barbary Nesvadbové

Brusinkami, audioknihou plnou fejetonů, povídek, glos o životě, lásce, sexu, přátelství, partnerství a rodičovství se Barbara Nesvadbová opět bezchybně trefila do vkusu svých čtenářek, a podle obrovského zájmu soudě, i čtenářů. Moudří muži totiž vědí, že je dobré občas podniknout exkurzi do světa žen, a s texty Barbary Nesvadbové je to výlet nejen poučný, ale především zábavný.
O radostných i truchlivých aspektech života žen své generace vypráví s lehkostí a laskavou ironií. Brusinky zkrátka patří mezi knihy, které zhltnete rychle a s chutí. Fejetony jsou v audioknize rozděleny do tří celků podle fází partnerského soužití Milenky, Manželky a Rozvod - a co dál?

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 03:29:16

Autor

Autor Barbara Nesvadbová
Interpret Markéta Hrubešová

Podrobnosti

Kategorie Spoločenská próza, pre ženy
Typ Audiokniha
Jazyk Česky
Kód:  AUD02074
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04