Obnoviť stránku

Bouří prokletá

E-kniha, Česky
4,8 9 hodnotení
9,59 €

Bouří prokletá

Nový díl série, která se dostala na první místo žebříčku bestsellerů New York Times

V nejnovějším pokračování série se Mercy Thompsonová musí postavit smrtícímu nepříteli, aby ochránila své blízké…
Jmenuji se Mercedes Athena Thompsonová Hauptmanová a jsem automechanička. A kojotí měňavkyně… A družka alfy vlkodlačí Smečky columbijského poříčí.
Přesto by mě nic z toho nedostalo do maléru, kdybych před několika měsíci na mostě nepřevzala odpovědnost za bezpečí všech osob žijících na našem území. V tu chvíli mi to tak připadalo správné. Mělo to zahrnovat jenom hon na vražedné gobliny, zombie kozy a občas nějakého trolla. Místo toho začal být náš domov brán jako neutrální území, místo, kde mohou lidé bezpečně jednat s fae.
Skutečnost je ale taková, že nic a nikdo není v bezpečí. A zatímco se generálové a politici pouštějí do křížku s faeskými Šedými pány, blíží se bouře a její jméno je Smrt. Jsme ale smečka a dali jsme slovo. Raději zemřeme, než abychom ho porušili.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Patricia Briggs
Počet strán 320 strán
Rok vydania 2019
Série Mercedes Thompson
Diel série 11.
Diel série 11
Nakladateľ FANTOM Print
Typ E-kniha
Jazyk Česky
Kód:  EK30794
Produktové číslo:  978-80-759-4033-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18