Obnoviť stránku

Boss Babiš

Audiokniha
4,8 77 hodnotení
10,90 €

Boss Babiš

Reportážne kniha o temnom svete miliardára a politika Andreja Babiša

Kniha zhŕňa, v čom je oligarcha Babiš nebezpečný, ako zbohatol, s kým sa zaplietol a čo všetko ešte tají. Popisuje nielen jeho skutočný podnikateľský zrod a nemilosrdné praktiky v biznise, ale približuje aj jeho úlohu vo polosvětě okolo krstných rodičov Františka Mrázka, Tomáša Pitra či Radovana Krejčířa.
Kniha je sčasti postavená na reportážach časopisu Reportér. Prináša však celý rad noviniek a doteraz nepublikovaných informácií, ktoré tvoria zatiaľ najucelenejší obraz oligarchu Babiša.

Jaroslav Kmenta

Jaroslav Kmenta, narodený v Nymburku v roku 1969, je slovenský investigatívny novinár a spisovateľ. V roku 1991 sa stal redaktorom ČTK a od roku 1993 pracoval sedem rokov v denníku Mladá Fronta DNES. Medzi rokmi 2000 až 2003 pracoval pre Zemskej noviny, denník Super, denník Impuls a časopis Instinkt. V roku 2003 sa vrátil do Mladej fronty Dnes, kde pôsobil do novembra 2013. Za svoju kariéru napísal sedem kníh, ktoré sa stali bestsellermi. V roku 2010 získal prestížnu cenu Karola Havlíčka Borovského za dlhodobú a dôslednú investigatívnej žurnalistiku.Podle titulov Padrino Krejčíř - Afričan a Padrino Krejčíř - Gangster vznikol dvojdielny film Gangster Ka.

Petr Kubes

Pochádza z Olomouca. Po gymnáziu začal študovať divadelnú fakultu v Prahe pod vedením režiséra Ľuboša Pistoria a herca Jiřího Adamíra. Svoje prvé angažmán strávil v Mladej Boleslavi, potom sa presunul Mestských divadiel pražských, konkrétne do Divadla Rokoko, kde pôsobil štyri roky. Súčasne hosťoval tiež v Národnom divadle, v Divadle v Mäsiarske alebo v Divadle Minor. Od roku 2003 pôsobí v Moravskom divadle Olomouc. Popri svojej divadelnej práce veľmi rád spolupracuje s Českým rozhlasom a katedrou bohemistiky na Filozofickej fakulte Univerzity Palackého. K jeho najvýraznejším rolám, ktoré doteraz stvárnil, patrí Shakespearov Hamlet, Ibsenův Solnesse či Salieri v Shafferová Amadeu.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:04:19

Autor

Autor Jaroslav Kmenta
Interpret Petr Kubes

Podrobnosti

Rok vydání 2017
Délka 10 h
Kategorie Česká literatura, Literatúra faktu a publicistika
Typ Audiokniha
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD02609
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12