Obnoviť stránku

Borderlands: The Handsome Collection – Xbox Digital

39,90 €

Borderlands: The Handsome Collection – Xbox Digital

Séria Borderlands sa radia do zlatého fondu každého znalca hernej zábavy. Pomerne neobvyklé grafické spracovanie exceluje vo všetkých smeroch, hrateľnosť tryská na všetky strany a ľahko vás pohltí na stovky hodín. Teraz však prichádza na scénu finálnej vydanie pre novú generáciu herných konzol, na ktorých si všetko vychutnátev maximálnej kvalite.

Obsah The Handsome Collection

  • Borderlands 2
  • Borderlands: The Pre-Sequel
  • Integrácia všetkých vydaný DLC (desiatky kusov! )
  • Vyladená grafika pre novú generáciu konzol
  • kooperatívny multiplayer

Borderlands 2 patrí do špičky akčného žánru

Borderlands 2 je novými nápadmi a evolúciou napchaté pokračovanie epickej Parbat pre až štyroch hráčov. Obsahuje úplne nové postavy, skilly, prostredia, nepriateľov, zbrane, vybavenia a ďalšie funkcionality, ktoré idú ruka v ruke s veľmi starostlivo vytvoreným príbehom. Postupne odhalíte rad tajomstvo v dosiaľ neobjavenýchčastiach Pandory.

The Pre-Sequel

Príbeh je citlivo zasadený medzi prvý a druhý diel a odohráva sa na jednom z mesiacov planéty Pandory, ktorý disponuje trochu zníženú gravitáciou. Handsome Jack potrebuje pomôcť späť k základni Hyperion, a preto sa o slovo hlási hneď štvorica nadaných pomocníkov. Gladiátorky Athena, šerifka Nisha a nadupaný vojak Wilhelm súvydarene pojaté charaktery, na ktoré následne narazíte počas hrania druhého dielu. Ale čo tá posledná postava? Vysoká nie je, silná už vôbec nie, ale zato sršia dôvtipom a zásobou nejapných žartíkov. Nie je to nikdy iný ako maskot celej série - malý robůtek Claptrap.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Borderlands

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Atmosférické, Hororové, Sci-fi

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD0010
Produktové číslo:  G3Q-00010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08