Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Borderlands 2

4,0 1 hodnotení
29,99 €

Borderlands 2


Borderlands 2 je novými nápadmi a evolúciou napchaté pokračovanie epickej RPG strieľačky pre až štyroch hráčov. Obsahuje úplne nové postavy, skilly, prostredia, nepriateľov, zbrane, vybavenie, a ďalšie funkcionality, ktoré idú ruka v ruke s veľmi starostlivo vytvoreným príbehom. Hráči odhalia tajomstvo, a ako budú putovať po dosiaľ neobjavených oblastiach Pandory, vyhrotia sa aj záhady sveta Borderlands.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletne nové postavy a triedy – Vyberte si z kompletnej sady nových postáv a tried, napríklad Gunzerkera, ktorý môže súčasne ovládať dve zbrane. Duálne guľomety? Cool. Duálne raketomety? Samozrejme! Duálne Sniper pušky? Iste, ak je to vaše želanie!
  • Hrajte s priateľmi – Podeľte sa o svoje zážitky s priateľmi prostredníctvom pokročilého komunikačného systému, ktorý umožňuje vstupovať aj vystupovať, bez toho aby ste museli reštartovať hru.
  • Nový tvrďácky zbraňový systém – Tisíce rôznych zbraní vám sprístupnia tony nových a inovatívnych spôsobov, ako zabiť nepriateľov na Pandore. Oheň, elektrina, žieravé kyseliny a ďalšie – všetko bude k dispozícii.
  • Úplne nové prostredie, úplne noví nepriatelia, úplne nový svet – Nový diel Borderlands vás bude prekvapovať na každom kroku, a keď si nedáte pozor, tak vás aj poriadne nakope do zadnice!

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Borderlands

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Akčný, RPG, Strieľačky, Pretekársky
Herné prostredie Atmosférické, Hororové, Sci-fi

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Gamblerstvo, Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 20 GB

Odporúčané požiadavky

Frekvencia procesora 2,3 GHz
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 20 GB
Kód:  MVE000011
Produktové číslo:  5441

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02