Obnoviť stránku

Boh počúva

E-kniha, Slovensky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boh počúva

Niekedy sa v modlitbe cítime byť veľmi blízko pri Bohu. A niekedy nevnímame jeho prítomnosť a zdá sa nám, že je na míle vzdialený. No jeden prísľub, ktorý nám Boh dal a do bodky ho napĺňa, je ten, že nás vždy počúva. V knihe Boh počúva sú zaznačené skutočné príbehy vyslyšaných modlitieb. Autorka zozbierala rozličné skúsenosti reálnych ľudí zápasiacich v modlitbe. Títo ľudia sa modlili za fyzické zdravie, za radu, vedenie a múdrosť pri rozhodovaní na dôležitých životných križovatkách. Volali k Bohu s prosbou o duchovné či duševné uzdravenie a neraz prosili i o nepredstaviteľný zázrak.

Každá kapitola je zameraná na iný typ modlitby a spolu sprostredkujú rozmanitú krásu katolíckych pobožností, modlitieb, tradícií, služieb a svätých životov. Pomáhajú rozvoju osobnej spirituality návodom, ako tento duchovný poklad aplikovať do svojho života.

Boh počúva a odpovedá spôsobom, ktorý je niekedy obyčajný a niekedy mimoriadny. Sme pozvaní otvoriť v modlitbe svoje srdcia Bohu s dôverou, že vypočuje každé slovo a bude nám nejako odpovedať, hoci nie presne podľa našich predstáv. Jeho odpovede na naše modlitby prezrádzajú vždy jedinú túžbu: priviesť nás na miesto, kde môžeme žiť v hlbšom vzťahu s ním.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Lorene Hanley Duquin
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ Zachej.sk
Jazyk Slovensky
Kód:  EK41488
Produktové číslo:  978-80-89866-75-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07