Obnoviť stránku

Blok pre radosť " Cesta domov "

4,8 4 hodnotení

Blok pre radosť " Cesta domov "

Zakúpením tohto bloku v hodnote 3 Eur prispejete na činnosť domáceho hospica Cesta domov 100 % tejto sumy. 

Blok pre radosť obsahuje univerzálny diár, veľa miesta na poznámky, miesto na zapisovanie kontaktov a predovšetkým priestor pre malé radosti. Listy vnútri sú ako prázdne, tak linkované alebo štvorčekované, s notovou osnovou. Blok je vyrobený z recyklovaného papiera, má guľaté rohy, krúžkovú väzbu a je vo formáte A5. Štítok na prednej strane bloku má rôzne motívy, ako napr. s opicami, pštrosmi alebo ceruzky bez nápisu či s nápisom Pre radosť.

Najlepší darček, ktorý poteší hneď dvakrát. Výťažok z predaja je určený na činnosť domáceho hospicu Cesta domov. Hospicové občianske združenie Cesta domov sa venuje umierajúcim a ich rodinám, ktoré sa o nich doma starajú. Domáci hospic Cesta domov je jediné zariadenie svojho druhu v Prahe, hľadá cesty, ako ukázať, že nám nemôže byť jedno, kde a ako umierame.

Kód:  XX200h9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12