Obnoviť stránku

Bitdefender Mobile Security pro Android pro 1 zařízení na 6 měsíců (elektronická licence)

4,0 362 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bitdefender Mobile Security pro Android pro 1 zařízení na 6 měsíců (elektronická licence)

BitDefender Mobile Security poskytuje bezkonkurenčnú detekciu malwaru založenú na cloudu, a inteligentné zabezpečenie proti krádeži pre vaše zariadenie Android, prakticky bez vplyvu na batériu. Skenujte svoje zariadenia kedykoľvek a majte istotu, že vaše aplikácie sú neškodné. Navyše antivírusový modul automaticky po každej inštalácii skenuje aplikáciu a okamžite vám oznámi, či predstavuje nejaké nebezpečenstvo. Aj obyčajné prehliadanie internetu vás môže zaviesť do nebezpečných miest, ale zabezpečenie Mobile Security vás bude vždy chrániť - upozorní vás na webové stránky, ktoré obsahujú malware, phishing alebo iné typy podvodného obsahu.

Kľúčové vlastnosti elektronické licencie BitDefender Mobile Security

  • Šikovný antivírus - ochrana v reálnom čase proti vírusom a ransomwaru
  • Bezpečné platenie online - vaše internetové bankovníctvo bude v bezpečí
  • Ochrana prehliadanie webu - chráni pred phishingom a podvodnými útokmi, navyše umožňuje spravovať sledovače, tzv. trackery, ktorí o vás zbierajú dáta
  • Ochrana súkromia - zostaňte v anonymite, keď ste online a získajte ochranu aj na verejnej WiFi sieti
  • Ochrana pred krádežou - chráňte svoje zariadenia v prípade straty alebo odcudzenia
  • BitDefender VPN - chráni vašu online prítomnosť šifrovaním všetky internetové komunikácie

BitDefender je rýchly a svižný

BitDefender nie je náročný na zdroje vášho telefónu, takže nemá žiadny vplyv na výkon. Skenovanie na vyžiadanie je bleskovo rýchle a samotná aplikácia pridáva len jednu sekundu naviac k dĺžke trvania reštartu zariadenia. Vzhľadom k tomu, že väčšina najnáročnejších operácií sa vykonáva v cloude, nedochádza k vyčerpaniu zdrojov zariadení, takže vaše životnosť batérie zostáva prakticky nedotknutá.

Mobile Security chráni aplikácie

Chráňte svoje najdôležitejšie aplikácie, aby nikto nemenil vaše nastavenia alebo súkromné informácie. BitDefender vám umožňuje chrániť aplikácie pomocou kódu PIN ako ďalšiu vrstvu ochrany. Pomocou funkcie Smart Unlock môžete telefón nastaviť tak, aby umožňoval priamy prístup k chráneným aplikáciám pri používaní dôveryhodné siete WiFi. S funkciou BitDefender Anti-Theft môžete zariadenia v prípade straty alebo odcudzenia vzdialene vyhľadať, uzamknúť, vymazať alebo odoslať správu do vášho zariadenia. Váš telefón so systémom Android je navyše schopný sebaobrany: zaskočí na každého, kto sa s ním vo vašej neprítomnosti pokúša manipulovať, a pošle vám informáciu emailom.

Ochráňte svoje online účty

Skontrolujte si, či sú vaše online účty zapojené do akéhokoľvek odcudzeniu či kompromitácie dát, priamo z vášho telefónu. S toľkými populárnymi webovými stránkami a aplikáciami, ktoré vydávajú varovania o úniku databázy, je ľahké stratiť prehľad o vašich exponovaných účtoch. Ochrana účtu vás upozorní v prípade, že sú vaše citlivé dáta ohrozená a následne umožňuje podniknúť kroky v závislosti na jeho stave.

  • Nákupom tohto produktu získate elektronickú licenciu BitDefender Mobile Security pre jedno zariadenie s operačným systémom Android na 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy
Druh SW Antivírus
Produkt Bitdefender Mobile Security
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Typ softvéru

Typ softvéru Internet Security

Licencia

Spôsob licencovania Predplatné
Počet zariadení 1
Počet mobilných zariadení 1
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Operačný systém Android
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)
Kód:  SWLB0035promo
Produktové číslo:  BM01ZZCSN1201LENpromo

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01