Obnoviť stránku

Bitdefender Internet Security 2019 pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)

4,1 14 hodnotení

Bitdefender Internet Security 2019 pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)

BitDefender Internet Security 2019 je špičkové zabezpečenie proti hrozbám na internete v systéme Windows. Softvér teraz disponuje viacvrstvovou ochranou ransomware s jeho následným odstránením. Disponuje tiež rodičovskou ochranou, vďaka čomu budete mať pod kontrolou všetko, čo vaše deti robia na internete a funkcie predchádzaniu útokom v sieti ešte predtým, než začnú. Samozrejmosťou sú nástroje na ochranu osobných údajov, ako napr. Bitdefender VPN a Bitdefender SafePay. BitDefender Internet Security 2019 skrátka poskytuje ochranu 24 hodín a 7 dní v týždni a stráži každý váš krok.


Kľúčové vlastnosti antivírusu Bitdefender Internet Security 2019

  • Zaručuje bezpečné surfovanie, bankovníctvo a nakupovanie on-line
  • BitDefender VPN a Bitdefender SafePay
  • Rodičovská kontrola
  • Určený pre 1 počítač s Windows
  • Predplatné na 1 rok

Antivírus ponúkajúci komplexnú ochranu

Program disponuje pokročilou technológiou, ktorá využíva strojové učenie na boj s kybernetickými hrozbami tak, aby nijako nenarušil chod a výkon vášho počítača. BitDefender internet Security 2019 robí všetky bezpečnostné kroky bez ohľadu na vás a automaticky, vrátane zabezpečenia dát, platieb na internete a súkromia. Dvojcestný firewall zabráni v prístupe k vašim súkromným informáciám a ochráni vaše deti na internete.
Elektronická licencia BitDefender Internet Security 2019 je určená pre jeden počítač s operačným systémom Windows s platnosťou po dobu jedného roka.
Technická podpora Bitdefender CZ/SK:


Kód:  SWLB0001TIS
Produktové číslo:  VL11031001-EN-PROMO-TIS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04