Obnoviť stránku

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

E-kniha, Česky
4,8 6 hodnotení
7,21 €

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti

Zoznámte sa s peniazmi budúcnosti

Nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu Milton Friedman vyhlásil v roku 1999: "Myslím si, že v obmedzovaní úlohy štátu bude hrať jednu z hlavných rolí internet. Jedna z vecí, ktoré nám chýba, ale čoskoro sa objaví, sú spoľahlivé digitálne peniaze. "Desať rokov potom bol spustený Bitcoin.
Možno Bitcoin považovať za spoľahlivé digitálne peniaze? Ako sa Bitcoin vytvára? Koľko ich je a bude? Kde sa dajú kúpiť a ako sa s nimi pracuje? Nejde o pyramídovú hru? O bublinu?
Táto kniha je plná odpovedí. Na tieto aj na mnohé ďalšie otázky. Otvorte ju a naučte sa prijímať a odosielať Bitcoin, ponorte sa do ich krátkej, ale bohatej histórie a preskúmajte budúce ekonomické dopady.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Dominik Stroukal
Počet strán 200 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Grada
Jazyk Česky
Kód:  EK25934
Produktové číslo:  978-80-271-0742-1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12