Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BioShock Infinite Season Pass

5 1 hodnotení
29,99 €

BioShock Infinite Season Pass

Získajte všetky prídavky ku kritikmi aj hráčmi oceňovanej akcii Bioshock Infinite za výhodnú cenu. S týmto balíčkom ihneď získate prístup ako k doplnku Clash In The Clouds, ktorý sa sústreďuje predovšetkým na rozšírenie mechaník boja, tak aj k dvom príbehovým DLC Burial at Sea, ktoré dokonale prepájajú príbeh Infinite a prvého dielu, takže poskytnú kompletný zážitok všetkým skalným fanúšikom série . Okrem toho sa však tiež môžete tešiť na zdokonalenie vašej výbavy, pretože balíček obsahuje aj Early Bird Special Pack, s ktorým si opravíte poškodenie vašej pištole a samopalu a získate pre ne exkluzívne vlastnosti.


Burial at Sea Episode 1

Ako súkromný detektív Booker DeWitt ste sa vydali do Rapture, aby ste si tu otvorili svoju malú kanceláriu a snažili sa zarobiť nejaké tie peniaze plnením úloh pre tunajšiu smotánku. Keď však na vaše dvere zaklope tajomná dáma, ešte neviete, že sa vám čoskoro zmení celý svet i váš doterajší život. Prichádza totiž Elizabeth, mladá žena, ktorá stratila úplne všetko, s úlohou nájsť vám neznáme dievčatko, predtým, než sa to isté stane aj jej. Vo svete Rapture totiž práve malé dievčatá majú vysokú cenu – a samy často platia tú najvyššiu.

Burial at Sea Episode 2

Tentokrát celý príbeh prežijete očami samotnej Elizabeth, ktorej posledné dobrodružstvo s Bookerom DeWittom v Rapture nedopadlo najlepšie. Elizabeth je sama a jediným jej spoločníkom sú jej vidiny a zvláštne duševné pochody. Napriek tomu sa vydáva na nebezpečnú cestu naprieč ponurým podmorským mestom, v ktorom každý deň nevedno kam miznú jeho obyvatelia. Podarí sa jej splniť svoju úlohu a vyslobodiť zo zajatia malé dievčatko menom Sally?

Clash in the Clouds

DLC obsahuje až štyri nové úrovne, ktoré môžete preskúmať a počas brutálnej akcie poriadne dôkladne rozstrieľať. Okrem Duke and Dimwit Theatre tak preskúmate útroby Emporia Arcade, či Raven' s Dome. Za každého zabitého nepriateľa potom získate body, ktoré sa vám nakoniec sčítajú a určia vaše výsledné skóre. Zneste nepriateľov zo sveta čo najoriginálnejšie a získajte jedinečné odmeny. Čaká na vás celkom až 60 výziev.


Upozornenie: Na hranie hry je potrebné vlastniť hru Bioshock: Infinite na platforme Steam.


Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Bioshock

Platforma/licencia

Typ DLC/herný doplnok
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Season Pass

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)
Verzia Direct X DirectX 10
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 30 GB
Operačný systém Windows Vista

Odporúčané požiadavky

Verzia Direct X DirectX 11
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 30 GB
Operačný systém Windows 7 64-bit
Kód:  MVE000026
Produktové číslo:  6966
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11