Obnoviť stránku

Bezstarostný servis HP

4,6 192 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
0,04 €

Bezstarostný servis HP

Bezstarostný servis HP

Pokazilo sa vaše zariadenie značky HP? V tom prípade môžete priamo kontaktovať zákaznícke centrum spoločnosti HP na linke +420 239 016 398 ak voláte z ČR, prípadne +421 2 6862 2071 pri volaní zo Slovenska. Dostupnosť kontaktného centra je od pondelka do piatku 8:30 - 17:00 (okrem štátnych sviatkov).

On-line technická podpora

Kontaktné centrum je plné IT špecialistov, ktorí vám vzdialene pomôžu celý rad problémov odstrániť. Napriek tomu však existujú technické závady vyžadujúce zásah skúseného technika priamo v servisnom centre. Operátor zákazníckej linky vám ochotne pomôže vybrať vhodné servisné stredisko a odporučí spôsob dopravy rozbitého zariadenia.
Alebo môžete rovno využiť najbližšieho autorizovaného servisného partnera na opravy HP zariadení, ktorého nájdete na webových stránkach pre CZ a pre SK.



Reklamované zariadenie dopravíme zdarma do servisu i späť

Ak sa rozhodnete pre službu vyzdvihnutia a doručenia opravenej jednotky priamo k vám domov, pracovník servisného strediska s vami dohodne očakávaný termín vyzdvihnutia zariadenia.


Čo všetko si pripraviť na reklamáciu?

  • Sériové číslo výrobku P/N (ide o šesťmiestne číslo na štítku vášho zariadenia)
  • Výrobné číslo výrobku S/N (desaťmiestne označenie výrobku, opäť nájdete na štítku, prípadne na faktúre)
  • Doklad o nákupe zariadenia


Kód:  BEZE05000
Produktové číslo:  BEZE05000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02