Obnoviť stránku

Bezstarostný servis Dell

4,5 90 hodnotení
0,04 €

Bezstarostný servis Dell

Objavte službu Bezstarostný servis Dell

Máte problém s vaším notebookom značky Dell? V tom prípade sa môžete obrátiť na online podporu. Pokiaľ poruchu neidentifikujete, je možné následne zavolať na linku, kde bude vykonaná diagnostika. S touto službou je zistenie chyby efektívnejšie a rýchlejšie, rovnako tak ako zaistenie najvhodnejšieho spôsobu opravy. Telefonická linka je dostupná v pracovných dňoch a je spoplatnená podľa vášho tarifu.

Bezstarostný servis Dell

Oprava do druhého dňa

Na telefonickej podpore nájdete spoločne s operátorom poruchu. Následne bude na vašu adresu vyslaný certifikovaný technik, ktorý problém vyrieši. V prípade, že poruchu telefonicky nahlásite do 17 hodín pracovného dňa (pondelok – piatok) a sú dostupné potrebné náhradné diely, bude oprava vykonaná hneď nasledujúci deň.

Bezstarostný servis Dell

Nepretržitá online podpora

Na webe support.euro.dell.com nájdete bezplatnú online asistenciu, vrátane emailovej podpory. Získate tiež prístup k príručkám, nástrojom na diagnostiku problémov a informáciám o hľadaní porúch. Taktiež si môžete stiahnuť aktuálne ovládače, prečítať odpovede na často kladené otázky alebo sa pýtať priamo technikov.

Bezstarostný servis Dell

Pomoc v začiatkoch

Počas prvých 30 dní po dodaní produktu Dell máte k dispozícii telefonickú technickú podporu, ktorá vám pomôže s akoukoľvek inštaláciou a konfiguráciou. Toto riešenie oceníte, najmä ak si niečím nie ste istí, alebo neviete ako niečo sprevádzkovať.

Bezstarostný servis Dell

Kľúčové parametre služby Bezstarostný servis Dell

  • Servis u zákazníka do druhého pracovného dňa
  • Telefonická technická podpora
  • Nepretržitá komplexné online podpora (24/7)
  • 30-dňová úvodná asistencia

Kód:  BEZE06000
Produktové číslo:  BEZE06000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11