Obnoviť stránku

Bezstarostný servis ASUS - bez nutnosti registrace / aktivace

4,6 349 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bezstarostný servis ASUS - bez nutnosti registrace / aktivace

Objavte službu Bezstarostný servis ASUS

Rýchle riešenie poruchy či reklamácie autorizovaným servisom ASUS z pohodlia domova iz kancelárie. Zákaznícka linka +421 232 162 621 je vám k dispozícii každý pracovný deň od 8 do 16:30 hodín. Výrobca ASUS poskytuje rozšírenú záruku 2 roky Pickup and Return, ktorá platí pre domácnosti aj pre firemných zákazníkov pri nákupe na IČO. (platí pre modelové radynotebook, AiO, PC)

Služba PickUp and Return

Služba PickUp and Return

Ide o formu opravy, ktorá prebieha vyzdvihnutím výrobku u zákazníka kuriérom vo dohodnutý deň a návrat výrobku zákazníkovi zo servisu rovnakým kuriérom späť. Touto cestou je možné vyjednávať ako opravy záručná, tak i pozáručný. Služba sa vzťahuje na široký výber výrobkov od spoločnosti ASUS (napr. notebook, mobilný telefón, All-in-One počítač, tablet aďalšie).

Bezstarostný servis ASUS

Preprava kuriérom zadarmo

Preprava je vykonávaná kuriérskou spoločnosťou DPD z celej Českej Republiky aj Slovenska a v rámci záruky je hradená spoločnosťou ASUS. V prípade mimozáručné opravy je cena prepravy započítaná do celkovej ceny práce servisu. Ešte pred začatím opravy je zaslaný presný cenový návrh opravy, nech sa môže zákazník rozhodnúť či možno odovzdať cenový návrh svojej poisťovni.

Bezstarostný servis ASUS

Hlavné výhody bezstarostného servisu ASUS

  • Rýchlosť odbavenie reklamácie
  • 90% záručných opráv vybavilo do 5 pracovných dní, ak má servis potrebné diely skladom
  • Preprava na servis aj späť je vykonávaná kuriérskou spoločnosťou DPD z celej Českej Republiky i Slovenska
  • V prípade komplikovaného prejave závady môže servis priamo kontaktovať zákazníka
  • Zákazník môže sám kontrolovať stav opravy online

Kód:  BEZE02000
Produktové číslo:  BEZE02000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03