Obnoviť stránku

Bez srdce

E-kniha, Česky
12,90 €

Bez srdce

Román Bez srdce vypráví o obyčejné dívce, než se stala Srdcovou královnou z Alenky v říši divů.

Catherine je jednou z nejžádanějších dívek v říši divů a o ruku ji chce požádat sám Král. Ona má ale jiné sny, netouží stát se Královnou. Když potká na královském plese pohledného a záhadného Šprýma, rozhodne se, že nebude jen figurkou ve hře někoho jiného. Se Šprýmem se začne potají scházet i přesto, že oba riskují Královu nelibost a hněv jejích rodičů. Cath je však pevně odhodlaná zvolit si vlastní cestu, jenže v zemi plné kouzel, šílenství a nestvůr má osud jiné plány.

Napsali o knize

Celá kniha se skvěle čte a dostáváme vše na co si můžeme vzpomenout – dobrodružství, lásku, i netradiční kulisy. Samotný příběh má rozhodně hlavu a patu, nechybí ani řada zvratů, díky kterým si i přes známý konec knihu perfektně užijeme.

Schefikuvblog.eu

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Marissa Meyerová
Počet strán 416 strán
Rok vydania 2017
Nakladateľ Egmont
Jazyk Česky
Kód:  EK21614
Produktové číslo:  978-80-252-3967-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12