Obnoviť stránku

Bez slitování

E-kniha, Česky
4,9 7 hodnotení
19,08 €

Bez slitování

Nová hviezda moderného thrilleru


Keď Leonard Franks so svojou ženou Ellie opustí hluk a zhon Londýna, aby si užívali vysnívaného odpočinku v ústraní Dartmoore, všetko sa zdá byť dokonalé. Lenže potom sa ich sen roztriešti na kusy. Jedného marcového popoludnie vyjde Leonard z domu, aby priniesol dreva na kúrenie - a už sa nevráti. O deväť mesiacov neskôr je stále nezvestný.
Policajné vyšetrovanie uviazne na mŕtvom bode, a tak sa Ellie s rodinou obráti na súkromného vyšetrovateľa Davida Raker, ktorý sa špecializuje na pátranie po nezvestných osobách. Nič ho ale nemôže pripraviť na to, čo čoskoro zistí. Za Franksovým zmiznutím sa skrýva hrozivé tajomstvá, pochované tak hlboko, že ho nemal nikdy nikto objaviť. Keď Raker začne celú pavučinu klamstiev rozpletať, ocitne sa v nebezpečenstve nielen on, ale aj všetci, na ktorých mu záleží.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Tim Weaver
Počet strán 587 strán
Rok vydania 2014
Série David Raker
Diel série 5
Nakladateľ Mystery Press
Typ E-kniha
Jazyk Česky
Kód:  EK18443
Produktové číslo:  978-80-880-9622-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19