Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bez hanby o ohanbí

Audiokniha
16,67 €

Bez hanby o ohanbí

Bez hanby o ohanbí je audiokniha, ktorá vysvetľuje všetko, čo ste chceli vedieť o vagíne, ale neodvážili ste sa opýtať.

Autorky, lekárky Ellen Stokken Dahl a Nina Brochman, vás s humorom, vedeckými znalosťami a bez servítky prevedú fascinujúcim svetom ženských pohlavných orgánov - od klitorisu, cez antikoncepciu, hormóny riadiace menštruáciu až po rakovinu krčka maternice.
V tejto audioknihe sa, okrem iného, dozviete:prečo je test panenstva nezmyselako fungujú rôzne druhy antikoncepcieprečo má toľko žien menštruačné bolestiprečo je pre niektoré ženy ťažké dosiahnuť orgazmuso problémoch tam doluaj ako vám ponožky môžu zlepšiť sexuálny život
Rozlúčte sa s mýtmi a dezinformáciami okolo ženských genitálií. Táto audiokniha je vtipným a nenahraditeľným sprievodcom naplneným dôležitými informáciami o vagíne pre všetky ženy a dievčatá, ktoré chcú robiť informované rozhodnutia o svojom sexuálnom zdraví.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 12:17:41

Autor

Autor Ellen Stokken Dahl, Nina Brochmann
Interpret Zuzana Kyzeková

Podrobnosti

Rok vydání 2022
Veľkosť 128 kbps 689 MB
Kategorie Audioknihy, Populárne náučná, Zahraničná literatúra
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1D601
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11