Obnoviť stránku

Balkan blues (SK)

E-kniha, Slovensky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Balkan blues (SK)

Dramatický príbeh z čias balkánskych vojen. Populárny herec stojí tvárou v tvár vojnovému násiliu, ktoré ho podnecuje k prehodnoteniu svojho života aj hodnôt, pre ktoré žil. Je to zmes tragikomických aj emotívnych scén, bizarných postáv a postavičiek, ktorých drámu i komiku naplno odhaľuje vybičovaná atmosféra Balkánu na prelome tisícročí.

Peter Juščák (1953, Prešov) vyštudoval Vysokú školu dopravnú v Žiline. Pracoval v technických profesiách a v médiách. Napísal niekoľko filmových scenárov, rozhlasovych dokumentov, poviedkovych kníh, dokumentárnu prózu, predovšetkým o ľuďoch zavlečených do gulagov. Jeho rozsiahly román ... a nezabudni na labute! o ženách v tábore na Kolyme získal viacero ocenení a bol preložený do viacerých jazykov.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Peter Juščák
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK28532
Produktové číslo:  978-80-569-0179-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03