Obnoviť stránku

Až ti budu nablízku

E-kniha, Česky
17,90 €

Až ti budu nablízku

Co když je konec hry pouhým začátkem?
Teagan má jen jedno přání: dostat se pryč z rodného města a z područí otce, který jí chce určovat život, a studovat na vysněné univerzitě design počítačových her. Aby si na to našetřila, streamuje po nocích živě videohry. Je v tom tak dobrá, že porazí dokonce i Parkera, oblíbeného YouTubera a gamera. Ten se začne zajímat, kdo ta neznámá hráčka je.
Ačkoliv mezi těmi dvěma leží tisíce mil a zpočátku komunikují jen na chatech a pomocí textových zpráv, brzy to mezi nimi zajiskří. Ale Teagan už v minulosti mnohokrát zradili – a i pro Parkera přicházejí city k ní v tu nejnevhodnější období jeho života. Přesto nedokážou jeden na druhého tak lehce zapomenout.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Bianca Iosivoni
Počet strán 424 strán
Rok vydania 2023
Série Ať se stane cokoli
Diel série 2
Nakladateľ Red
Jazyk Česky
Kód:  EK45564
Produktové číslo:  978-80-277-1152-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18