Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Až do konce

E-kniha, Česky
11,90 €

Až do konce

Slíbil mi, že mi pomůže zorientovat se ve světě online randění!

Vím, že je na čase hodit minulost za hlavu a začít zase randit. Naštěstí mi s tím pomůže moje tajná zbraň – nejlepší kamarád a profesionální hokejista Owen. Tenhle král sexu mi slíbil, že mi pomůže zorientovat se ve světě online randění. Moje kamarádka Becca chce, abych jí pomohl sbalit nějakého kreténa ze seznamky. Chci jí pomoct a ukázat jí, jak v ložnici na to. Co ale udělám, až bude připravená najít si nového muže? Nikdy jsem nebyl typ na vážné vztahy, kvůli ní jsem ale ochotný to zkusit.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Kendall Ryan
Počet strán 232 strán
Rok vydania 2024
Série Hot Jocks
Diel série 2
Nakladateľ Baronet
Jazyk Česky
Kód:  EK51098
Produktové číslo:  978-80-269-2275-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03