Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Atomový protektorát

E-kniha, Česky
14,90 €

Atomový protektorát

Na sklonku druhé světové války se Adolf Hitler upínal k zázračné zbrani, která by zvrátila poměr sil. Šlo jen o bláznivou chiméru zoufalého muže, nebo byl nacistický jaderný program dál, než se všeobecně soudí? A jakou roli v tom všem hrál Protektorát Čechy a Morava? Známý reportér, badatel a autor několika úspěšných knih přichází s dalším fascinujícím titulem. „Zatímco dosud jsem vždy nejprve skládal střípky a psal, až když jsem měl za to, že nic nového k dané věci neseženu, tentokrát půjdeme pátrat spolu. Nepíšu si deník. Nevím, co bych do něj dával. Tentokrát udělám výjimku. Možná se tak tato kniha jednou stane i jedním z mnoha svědectví o praštěné době, v jaké jsme se ocitli.“

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jaroslav V. Mareš
Počet strán 328 strán
Rok vydania 2022
Série Universum
Nakladateľ Universum
Jazyk Česky
Kód:  EK49520
Produktové číslo:  978-80-242-8426-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06