Obnoviť stránku

Ashampoo PDF Pro 3 (elektronická licencia)

3,0 2 hodnotení
28,90 €

Ashampoo PDF Pro 3 (elektronická licencia)

Aplikácia Ashampoo PDF Pro 3 je kompletné riešenie pre správu a úpravu dokumentov PDF Program má všetko, čo potrebujete na vytváranie, konverziu, úpravu a zabezpečenie súborov. Vytvoríte dokonalé dokumenty, ktoré sú čitateľné na ľubovoľnom zariadení, môžete ich nechať aj zašifrovať. So softvérom Ashampoo PDF Pro 3 sa budú dať súbory formátu PDF rovnako ľahko upravovať ako súbory Word. Táto aplikácia tiež podporuje rozpoznávanie znakov, aby skenovanie premenila na dokumenty na úpravu.

Licencia bude zaslaná do mejlu uvedeného pri registrácii na Alza.sk najneskôr do 4 dní (väčšinou sú licencie pripravené na druhý deň). Licenciu možno použiť pre 1 počítač. 

Kľúčové vlastnosti kancelárskej aplikácie Ashampoo PDF Pro 3

  • Prepracovaný kancelársky program Ashampoo PDF Pro 3
  • Jednoduchá úprava súborov
  • Podpora rozpoznávania znakov
  • Ashampoo PDF Pro 3 vždy poskytuje vynikajúce výsledky
  • Jednoduché prevádzanie PDF
  • Výstupné formáty aj HTML, EPUB, JPG, RTF
  • Praktická história zmien softvéru PDF Pro 3
  • Zabudovaná kontrola pravopisu
  • Jednoduché použitie aplikácie PDF Pro
  • Voliteľné automatické zníženie počtu obrázkov

Vynikajúca editácia so softvérom PDF Pro 3

Ashampoo PDF Pro 3 vždy poskytuje vynikajúce výsledky, či už pracujete s textom a obrázkami, nahrádzate fonty alebo upravujete celkové rozvrhnutie. Aplikácia dokáže previesť súbor PDF do textového dokumentu s možnou úpravou pomocou MS/Ashampoo Office. Výstupnými formátmi sú aj HTML,EPUB, JPG alebo RTF. Aplikácia Ashampoo PDF Pro 3 umožňuje upravovať, pridávať, mazať alebo formátovať celé odseky a stránky textu. História zmien zvýrazní všetky úpravy pre jednoduchú revíziu. Ashampoo PDF Pro má navyše zabudovanú kontrolu pravopisu, ktorá odstraňuje preklepy.

Jednoduché použitie aplikácie Ashampoo PDF Pro 3

Softvér PDF Pro 3 dokáže vytvárať vysokokvalitné súbory z ľubovoľnej aplikácie systému Windows. Stačí stlačiť tlačidlo „Tlač“ a vybrať virtuálnu tlačiareň Ashampoo PDF. Ak záleží na veľkosti dokumentu, aplikácia automaticky zníži počet obrázkov. Ashampoo PDF Pro 3 navyše prichádza s tmavým režimom na zníženie únavy očí. Oceníte tiež možnosť zväčšenia dokumentu na plynulé priblíženie. Pre dlhodobé uchovávanie digitálnych dokumentov využite formát PDF/A štandardizovaný ISO. Ashampoo PDF Pro 3 umožňuje porovnať a zistiť rozdiely medzi dokumentmi vďaka integrovanému porovnávaciemu zobrazeniu. Samozrejmosťou je digitálny podpis.  



Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre školy
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt Ashampoo PDF
Doručenie licenčného kľúča E-mail

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Typ softvéru

Typ softvéru Práca s PDF

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Nie
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN, SK
Kód:  SWLA0026c
Produktové číslo:  ashappdfpro3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04