Obnoviť stránku

Aristokratka ve varu

Audiokniha
4,7 68 hodnotení
9,49 €

Aristokratka ve varu

Prevádzkovať hrad nie je žiadna sranda. Ale je to sakramentsky vtipné!

Audio verzii pokračovanie najúspešnejšej humoristické knihy roku 2012 ocenené Cenou Miloslava Švandrlíka rozpráva opäť Veronika Kubařová.
Strelenej osadenstvo "najchudobnejší zámku v Čechách" sa vracia s nášup bláznivých situácií, gagov a nápadov, ako z Kocky urobiť sídlo hodné šľachticov. Otec je držgroš, americká mamička sa chce podobať princeznej Diane, kastelán Josef nenávidí ľudí a gazdiná celý deň nasáva Ořechovka priamo z fľaše ...
A možno budete počuť aj kniežaťa Karla Schwarzenberga!


"Kniha je opäť čítavo napísaná, miestami veľmi vtipná, autor sa opäť triafa do ľudskej malosti, bulvárnych médií, popkultúrnych prežitkov z čias normalizačných .. Už len kvôli tomu, ale nie len, si zaslúži táto bezmála štvorhodinová nahrávka vašu pozornosť. Keď k tomu prirátame fakt, že réžia Jitky Škápíková a čítanie Veroniky Khek Kubařová text povyšuje, nie je o čom premýšľať. Pred sviatkami, ale aj vo chvíli, keď si chcete príjemne oddýchnuť a zabaviť sa, vás aristokratky uvoľní a hlas interpretky zafunguje ako príjemný a hojivý balzam. "
Naposlech.cz
"Rovnako ako prvý diel, je i aristokratky vo vare úplne skvelým tipom na vianočný darček, ktorý zaujme poslucháčov všetkých vekových kategórií. Zároveň je krásnou ukážkou toho, ako výborný výkon interpreta dodá celej knihe patričnú šťavu. Bez akéhokoľvek studu tak môžeme povedať, že u audioknižních Aristokratek sa budete baviť ešte viac, ako u ich knižnej predlohy. "
Schefikuvblog


Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 03:38:55

Autor

Autor Evžen Boček
Interpret Veronika Kubařová

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 204 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Humor, satira a komédia
Série Aristokratka (audio)
Diel série 2
Jazyk Česky
Kód:  AKZ949

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04