Obnoviť stránku

Aristokratka na koni

E-kniha, Česky
4,7 56 hodnotení
6,89 €

Aristokratka na koni

Jedna z najobľúbenejších a najvtipnejších slovenských knižných sérií aristokratky pokračuje ...

Mladá aristokratka Marie Kostková z Kocky opäť rieši nezávideniahodnej problémy. "Najchudobnejšie zámok v Čechách" zostáva verný svojmu označenie, a tak tu grófskej rodinka ani personál rozhodne nemajú ustlané na ružiach. Namiesto davov návštevníkov sa na zámku kopí nepreplatené faktúry za vodu a hrozí, že čoskoro bude najväčšou atrakciou každodenný kúpeľ obyvateľov zámku v fontáne s dažďovou. Chce to nejaký nápad ...

Skvelým riešením sa zdá byť projekt, v ktorom sa mladá aristokratka Marie III. pred zrakmi návštevníkov chystá, po vzore svojich predchodkýň, predčasne zomrieť. Smrť pritiahne senzáciechtivé turistov, bulvárna tlač im urobí reklamu ... a budú mať vyhraté. Lenže všetko je opäť inak - projekt s aristokratky v rakve je mŕtvy. A zabil ho knieža Schwarzenberg.

Nikdy ale nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie. O tom nás s nevyčerpateľnou dávkou humoru presviedča pokračovanie úspešných kníh Posledné aristokratka a aristokratky vo vare.


"Mala som trochu obavy, ale úplne zbytočné, tretia kniha je rovnako úžasná ako tie predošlé, proste sa režete od smiechu."
- hodnotenie na databazeknih.cz

"Kniha s príjemnou atmosférou, u ktorej sa skvele relaxuje. Oproti predchádzajúcemu dielu vtipnejšie a vstupom novej postavy na scénu dostal príbeh ten správny "drive". Teším sa na ďalšie pokračovanie. "
- hodnotenie na databazeknih.cz


Evžen Boček

Po ukončení štúdia učil na ZŠ Červené Domčeky v Hodoníne. Teraz je zamestnaný v Národnom pamiatkovom ústave ako kastelán na Štátnom zámku Milotice. Pod pseudonymom Ján Bittner vydal Deník kastelána (2000, 2008), pod svojím menom román Posledný aristokratka (2012), ktorý získal Cenu Miloslava Švandrlíka za najlepšiu humoristické knihu roka 2012.

Parametre a špecifikácia

Základný

Autor Evžen Boček
Počet strán 170 strán
Rok vydania 2015
Série Aristokratka
Diel série 3.
Diel série 3
Nakladateľ Druhé město
Jazyk Česky
Kód:  EK15389
Produktové číslo:  9788072276929

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07