Obnoviť stránku

AntiRATZINGER

E-kniha, Česky
4,30 €

AntiRATZINGER

Kniha vyšla anonymně v Itálii. Okamžitě tu způsobila poprask a zařadila se mezi bestsellery.
Analyzuje a kritizuje Ratzingerovu politiku a názory, např. na potraty, antikoncepci, sexuální zneužívání v církvi (včetně Ratzingerovy úlohy při krytí skandálů ve Spojených státech) atd. První část spisu sleduje Ratzingerovu cestu k moci (od jeho příjezdu do Říma v roce 1981 až po jeho první encykliku v lednu 2006) a sleduje také kořeny jeho myšlenkového světa.
Druhá část (Antiratzinger 2.0: Střet civilizací a jiné nesmysly), která charakterem připomíná Voltairovy hanopisy, se ve snaze představit a zesměšnit pravověrnost tvrdých Ratzingerových apologetů zaměřuje i na vedlejší příběhy, jež jsou jen zdánlivě bezvýznamné. V první části je argumentace filozofičtější, v druhé části je hlavní zbraní autora ironie.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Anonym Anonym
Počet strán 208 strán
Rok vydania 2006
Nakladateľ Grimmus
Typ E-kniha
Jazyk Česky
Kód:  EK24544
Produktové číslo:  978-80-902-8313-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19