Obnoviť stránku

Angličtina – Slovíčka pro pokročilé B2/C1

Audiokniha
5 6 hodnotení

Angličtina – Slovíčka pro pokročilé B2/C1

Tento kurz je určený všetkým, ktorí si chcú precvičiť a zároveň rozšíriť anglickú pokročilou slovnou zásobu.Připravujete sa na jazykovú skúšku, certifikát, alebo len nechcete zabúdať? Prípadne sa chcete naučiť nové výrazy a zdokonaliť tak svoje vyjadrovacie schopnosti?
Ku každému slovíčku máte k dispozícii aj príkladové vetu, takže si konkrétny slovíčko vďaka jeho použitie v kontexte lepšie zapamätáte. Príkladové vety sú často aj ustálenými frázami frázy, ktoré sa používajú takzvane "bez premýšľania", takže aktivitou s týmto kurzom zvýšite aj svoju schopnosť rozumieť a správne reagovať.
Urobte každý deň niečo pre svoj rozvoj a svoje zdokonalenie. Môže to byť aj zábava. Počúvajte v aute, vo vlaku, v električke, v čakárňach a uvidíte, ako rýchlo sa dostavia prvé pokroky. Túto aktivitu môžete kombinovať s akýmkoľvek iným jazykovým kurzom úrovne B2 / C1 (štvrtý / piaty rok výučby v jazykovom kurze).
V kurze nájdete viac ako 1100 slovíčok a precvičovacích viet rozdelených do 11 vyučovacích blokov. K dispozícii máte zadarmo skriptá obsahujúca texty nahrávok, obojstranné kartičky pre ľahšie zapamätanie a kontrolné testy. Táto skriptá spolu s podrobným návodom, ako s kurzom čo najefektívnejšie pracovať, nájdete na www.english-to-go.eu.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 07:57:44

Autor

Autor Různí autoři

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 451 MB
Kategorie Audioknihy, Výuka cudzých jazykov
Kód:  AK1A222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06