Obnoviť stránku

Ako sa stať obľúbenou

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ako sa stať obľúbenou

MÔŽU NATÁČKY, SŤAHOVACIE NOHAVIČKY, VAZELÍNA A PERLOVÝ NÁHRDELNÍK POMÔCŤ HANBLIVÉMU DIEVČAŤU K POPULARITE?

 

Maya van Wagenen sa to pokúsi zistiť.Ocitla sa na najspodnejších priečkach spoločenského rebríčka, pričom nižšie sú už len tí, ktorým za to platia. Nikdy nebola populárna ani obľúbená, preto sa rozhodla začať s výnimočným spoločenským experimentom a celý školský rok sa riadiť radami Príručka pre dievčatá, ktorú v päťdesiatych rokoch minulého storočia napísala bývalá tínedžerská modelka Betty Cornellová.

Výsledky sú úžasné, bolestivé a plné nečakaných prekvapení, no Maya ich vykresľuje s humorom a s nadhľadom. Jej rady sú určené čitateľom všetkých vekových kategórií. Vďaka ceste, ktorú Maya ponúka, možno lepšie pochopiť, čo znamená byť populárny. Je to príbeh o hľadaní samej seba, o popularite, láskavosti a sebavedomí.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Maya Van Wagenen
Počet strán 272 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Fortuna Libri SK
Kód:  EK15618
Produktové číslo:  978-80-814-2332-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16