Obnoviť stránku

Jak být úspěšný

Audiokniha
1,0 1 hodnotení
12,90 €

Jak být úspěšný

Každý může proměnit své sny o úspěchu v realitu. Použitím rad a inspirativních nápadů, založených na zdravém selském rozumu, audiokniha Jak být úspěšný provází posluchače krok za krokem programem sebepoznání, který pomůže nalézt sebedůvěru, nastavit si vlastní cíle, překonat nezdary, nalézt a udržet si motivaci a objevit štěstí doma i v práci.  Jak být úspěšný?

Richard vám ukáže cestu, při které dokážete dosáhnout vašich nejvyšších tužeb a stanete se úspěšnými, ať už to pro vás znamená cokoliv. Audiokniha je pro každého, kdo chce v životě dosáhnout úspěchu. Vystavte svůj mozek novým myšlenkám, radikálnímu myšlení a znalostem. Všechny nápady a myšlenky, se kterými se s vámi Richard podělí, jsou založeny na jeho vlastních zkušenostech a ujišťuje, že praktické rady, které nabízí, opravdu fungují. Přinesly úspěch jemu, jeho rodině a bezpočtu dalších.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 04:36:20

Autor

Autor Richard Denny
Interpret Michal Švarc

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 254 MB
Kategorie Audioknihy, Osobný rozvoj
Jazyk Česky
Kód:  AKZ164

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18