Obnoviť stránku

Ako básnikom chutí život

Film

Ako básnikom chutí život

Kým Kendy sa ako pomocný režisér vracia do rodného mesta nakrúcať s televíznym štábom trinásťdielny seriál, Štěpán Šafránek, vybavený po promócii mamičkiným radami, nastupuje na svoje prvé miesto - na interné tunajšej nemocnice.
Jeho neprispôsobivosť miestnym pomerom a zmysel pre etiku zvoleného povolania však príliš nevyhovuje ostatným už zabehnutým kolegom. Kým sa tí škodoradostne baví jeho horlivosťou a zodpovednosťou, Štěpán má stále väčšie problémy s nadriadenými, až je nakoniec presunutý na všetkými odmietané miesto vidieckého obvodného lekára. V Bezdíkově však stretáva novú, snáď už trvalú a opätovanú lásku, s ktorou sa neskôr rozhodne žiť a pracovať v severných Čechách.

Parametre a špecifikácia

Základný

Dĺžka ukážky filmu 0
Kvalita SD (576p)
Rok vydania 1987
Scénar Ladislav Pecháček
Žáner Komédie

Réžia

Réžia Dušan Klein

Herci

Hrajú David Matásek, Eva Vejmělková, Jana Hlaváčová, Pavel Kříž, Rudolf Hrušínský

Dĺžka

Dĺžka 102 min

Produkcia

Produkcia ČR
Kód:  AV00073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19