Obnoviť stránku

Aj láska môže zabíjať

E-kniha, Slovensky
4,49 €

Aj láska môže zabíjať

Všetko sa začalo zbytočnou hádkou, ktorá ukončila vzťah Marka a Mišky. Tým sa zároveň začína príbeh týchto dvoch mladých ľudí, hľadajúcich opäť cestu k sebe. Toto romantické hľadanie ale pri jednej udalosti odhalí v nich čosi desivé. Musia zabíjať, pretože len smrť iných priťahuje tento pár v znovunadobudnutom vzťahu čoraz viac k sebe.
Kriminalisti so špecializáciou na vraždy, kapitán Bystriansky a poručík Jemnický, postupne odhaľujú, koľko aktuálnych a čoraz viac brutálnejších prípadov má tento pár na svedomí. Preto sú prinútení vytvoriť zo zainteresovaných vyšetrovateľov tím, ktorý sa vydáva po stope vraždiaceho páru. Na začiatku spoločného vyšetrovania ale ešte nikto z tímu netuší, akého nebezpečného a krvavého pátrania bude mesto Bratislava svedkom.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Tomáš Beník
Počet strán 156 strán
Rok vydania 2017
Nakladateľ Vydavateľstvo Elist
Jazyk Slovensky
Kód:  EK29695
Produktové číslo:  978-80-898-6132-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19