Obnoviť stránku

Advokát zo zadného sedadla

Audiokniha
14,90 €

Advokát zo zadného sedadla

Na svete niet desivejšieho klienta, ako je nevinný človek

Michael "Mickey" Haller je právnik bez kancelárie. Úraduje na zadnom sedadle svojho Lincolna, a tak je vždy nablízku svojim klientom - motorkárom, podvodníkom, drogovým dílerom. Zákon je pre neho málokedy o vine alebo nevine - je o vyjednávaní a manipulácii.
Keď si ho ako obhajcu najme playboy z Beverly Hills, ktorého zatkli za napadnutie mladej ženy, získa po rokoch prvého bohatého klienta. Dokonca to vyzerá tak, že tentokrát bude obhajovať skutočne nevinného človeka. Zdá sa, že prípad rýchlo uzavrie. Potom však zavraždia vyšetrovateľa a Haller zistí, že prípad nebude taký jednoduchý, ako sa na prvý pohľad zdalo. Ak chce uniknúť skrytému zlu, musí využiť všetky svoje schopnosti. V stávke totiž nie je len ostro sledovaný súdny prípad, ale aj jeho život...
V roku 2011 stvárnil Mickeyho Hallera na filmovom plátne známy hollywoodsky herec Matthew McCounaghey vo filme Obhajca (The Lincoln Lawyer).

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 14:32:38

Autor

Autor Michael Connelly
Interpret Marek Koleno

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 811 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1E043
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01