Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Adobe Animate, Win/Mac, CZ/EN, 1 mesiac (elektronická licencia)

42,90 €

Adobe Animate, Win/Mac, CZ/EN, 1 mesiac (elektronická licencia)

Adobe Flash Professional nájdete teraz pod novým názvom - Adobe Animate CC. Podpora vývoja webových štandardov sa teraz stáva bežnou záležitosťou. S týmto softvérom budete môcť ľahko navrhovať interaktívne animácie pomocou špičkových nástrojov na kreslenie. Publikovať svoje výsledky môžete na rôznych platformách, vrátane formátov Flash/AIR, HTML5 Canvas, WebGL alebo vlastných platforiem. Ponúknite tak svoj obsah cez takmer všetky počítačové aj mobilné prehliadače. 

Kľúčové vlastnosti grafického programu Adobe Animate for TEAMS (1 mesiac)

  • Určené pre nových zákazníkov
  • Jednoduchá tvorba animácií
  • Kompatibilita s takmer všetkými platformami
  • Viacjazykové verzie (vrátane CZ)

Úžasné animácie

So špičkovou súpravou nástrojov pre vektorové animácie si významne urýchlite prácu. Vytvorený obsah bude vyzerať skvele, či už si ho budete prezerať na počítači, mobilnom zariadení alebo na modernom monitore s ultra vysokým rozlíšením. Animate je súčasťou služby Creative Cloud, ktorá využíva technológiu Adobe Creativesync, čo znamená, že budete mať svoje dátové zdroje stále na dosah ruky. Túto technológiu využívajú tiež knižnice Creative Cloud aj služba Adobe Stock a zaisťuje prepojenie mobilných a počítačových aplikácií.

Pre koho je určená licencia?

Licencia je určená pre podniky alebo firemné oddelenia. Aj preto je súčasťou balíčka konzola pre ľahké riadenie licencií a možnosti okamžitej synchronizácie dátových zdrojov medzi zariadeniami. Túto elektronickú licenciu využijú existujúci zákazníci, napr. zákazník vlastní už 3 mesiace licenciu Adobe Animate CC. Teraz má záujem o ďalšiu licenciu. Zakúpi si teda ďalšiu, novú licenciu Animate CC, a to na 9 mesiacov. Obe licencie teda expirujú v rovnakom mesiaci. A obe je tiež možné obnoviť naraz na ďalšie obdobie jedného roka.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti, Pre firmy, Pre štátnu správu
Druh SW Grafika, Video
Produkt Adobe Animate CC

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Typ softvéru

Typ softvéru Webová grafika

Licencia

Spôsob licencovania Predplatné
Počet zariadení 1
Počet PC/Mac 1
Dĺžka predplatného 1 mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows, macOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, EN
Kód:  EO605e1
Produktové číslo:  65297552BA01C12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06