Obnoviť stránku

Acronis True Image 2019 pre 1 PC (elektronická licencia)

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2019 pre 1 PC (elektronická licencia)

Ďalšia verzia jedného z najobľúbenejších a najpoužívanejších zálohovacích softvérov, ktorý využíva po celom svete niekoľko desiatok miliónov používateľov. Zálohovací softvér Acronis True Image si z predchádzajúcich verzií vzal to najlepšie a navyše je doplnený o celý rad nových funkcií a najrôznejších vylepšení. Acronis True Image je rýchly a jednoduchý softvér zahŕňajúci full-image zálohovania počítačov s operačným systémom Windows aj MacOS. Okrem počítačov si poradí so zálohami mobilných zariadení, operačných systémov, počítačových programov či používateľských nastavení a súborov. Poradí si aj so zavádzaním informácií systému na rôzne zdroje ako napr. externé pevné disky, NAS systémy, sieťové položky alebo cloudové systémy.

Novinky v softvéri Acronis True Image

  • Acronis Survival Kit – obnova po zrútení systému bude s týmto nástrojom veľmi jednoduchá. Vytvorený na externom disku, obsahuje všetko, čo potrebujete – boot médium, systémový oddiel a všetky vaše zálohy – k spoľahlivej obnove celého vášho systému. Urobte si proces obnovy tak jednoducho, ako je zasunutie externého disku.
  • Nástroj na čistenie záloh – získajte viac kontroly nad miestnym zálohovaním na zlepšenie spravovania miesta na disku. Funkcia na čistenie záloh vám umožní uvoľniť miesto na disku manuálnym výberom zbytočných verzií záloh a odstránením nepotrebných súborov. 
  • Klonovanie aktívnych diskov pre Mac – klonujte presnú repliku vášho systému, aj keď ho práve používate – netreba ho zastavovať ani reštartovať. Pripojte USB-C kábel na superrýchly prenos dát alebo zapojte externý disk pre bootovateľnú kópiu. Podporované sú tiež Boot Camp inštalácie.
  • Parallels Desktop Backup – obnova virtuálnych strojov na Macu bude efektívnejšia ako kedykoľvek predtým. Taktiež môžu byť VMS obnovené kvázi zostavy súborov, ktoré možno spustiť v prostredí Parallels Desktop.
  • Vylepšené zálohovanie do cloudu – technológia Archive 3 navyšuje spoľahlivosť a výkon pri Windowse i Macu. Bezpečné ukladanie dát off-site s vyspelým šifrovaním vám zaistí vaše digitálne súkromie.
  • Zálohovanie pri zapojení USB, vylepšenia pre WinPE médiá a aktívna ochrana proti ransomvéru.

Licencia zálohovacieho softvéru Acronis True Image

Zálohovací softvér Acronis True Image sa dodáva s trvalou elektronickou licenciou pre 1 počítač (zariadenie). Súčasťou elektronickej licencie je aj online technická podpora pripravená zodpovedať všetky vaše otázky.

Acronis True Image funguje na viacerých platformách

Podporované platformy:
Microsoft Windows: Windows Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 a Windows XP SP3 (32-bit) s obmedzením
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 a Yosemite 10.10
Súborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+
APFS
Mobilné operačné systémy:
iOS 8.0 a novšie
Android 4.1 a novšie

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Druh SW Kancelárska aplikácia, Zálohovací softvér
Produkt Acronis True Image
Doručenie licenčného kľúča Alza – Knižnica

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet mobilných zariadení 1
Počet PC/Mac 1

Kompatibilita

Typ zariadenia Mobilné zariadenie, PC
Operačný systém Windows, macOS, Android, iOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)
Kód:  SWLA0011
Produktové číslo:  TIH3L1LOS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02