Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

1001 myšlenek: Politika a společnost

Audiokniha
8,69 €

1001 myšlenek: Politika a společnost

Myšlenky a pojmy z oblasti politiky a společenského dění, nad kterými stojí za to uvažovat

Víte, jaký je rozdíl mezi fairtrade a equitrade? Nebo na jakých principech funguje terorismus? Co se vám vybaví, když se řekne politika? Asi nic moc zrovna pozitivního, že? Přitom jde původně o docela ušlechtilou antickou disciplínu, rozuměj ve smyslu správy starořeckých obcí.
Řešení věcí veřejných a společenská témata vůbec zajímají člověka po celá dlouhá staletí. Zjistěte, jak politické myšlenky ovlivňovaly společnost a naopak, a zkuste tyhle zajímavosti zužitkovat v běžném hovoru. Naposlouchejte si to a nenechávejte si jen pro sebe, co je to Flynnův efekt, nebo co se dá najít v Chammurapiho zákoníku. Prozkoumejte myšlenky, které tvoří důležité milníky v politicko-společenské sféře života, a udělejte si na ně vlastní názor.
Tato audiokniha představuje 3. část audio cyklu 1001 myšlenek, které změnily naše uvažování. Obsahuje 254 politicko-společenských myšlenek, které lidé v průběhu dějin vytvořili a zformulovali. Rozšiřte si své obzory a nezapomeňte na slova J. F. Kennedyho: „Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Myšlenky odolají i smrti.“

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 12:11:34

Autor

Autor Robert Arp
Interpret Gustav Bubník

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 671 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Osobný rozvoj, Populárne náučná
Jazyk Česky
Kód:  AK1B587

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13