Obnoviť stránku

MDS Ultrazvukový aróma difuzér s dekorom dreva

Novinka
22,31 €

MDS Ultrazvukový aróma difuzér s dekorom dreva

Potrebujete si spríjemniť atmosféru svojho domova? Útulnú atmosféru vám pomôže zariadiť ultrazvukový aróma difuzér MDS. Na prevádzku stačí len naliať vodu s aróma esenciou do nádobky a ultrazvukový aróma difuzér po pripojení do elektriny začne produkovať studenú voňavú paru. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je plast.

Hlavné vlastnosti aróma difuzéru MDS Ultrazvukový aróma difuzér s dekorom dreva

  • Ultrazvukový aróma difuzér MDS sa postará o chvíle plné pohody a relaxácie
  • Pre efekt aj orientáciu má LED podsvietenie.
  • Farba difuzéra je hnedá

Aroma difuzér MDS vás poteší svojimi funkciami

Funkcie ultrazvukového aróma difuzéra MDS vám určite spríjemnia a uľahčia ako obsluhu, tak jeho pravidelné používanie. Pri ponúkanom variante môžete zapnúť LED podsvietenie, na ktorom sa dá ľahko zmeniť farba a to v tme zaručene znásobí vašu relaxačnú atmosféru. Teraz už len stačí aróma difuzér MDS uviesť do prevádzky a nechať sa unášať príjemnou vôňou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie LED podsvietenie, Ultrazvuk
Farba Hnedá

Materiál

Materiál Plast
Kód:  MBaaa1573
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  113-A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14