Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

McGrey PA-350BT

110,66 €

McGrey PA-350BT

Kompaktný stereo zosilňovač McGrey PA-350BT ponúkne množstvo výkonu pre použitie v domácnosti alebo na párty. Vďaka dvom vstupom pre mikrofóny (6,3mm jack)sa hodí aj pre karaoke, svadby a podobné akcie. Zvuk z mikrofónov môžete navyše prispôsobiť pomocou nezávislého ovládania hlasitosti, funkcie echo a dvojpásmového ekvalizéra. Okrem klasického linkového vstupu (2× RCA) na pripojenie CD prehrávačov a obdobných zariadení, je McGrey PA-350BT vybavený aj USB vstupom na prehrávanie MP3 skladieb z flash diskov a bezdrôtovým adaptérom Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie z mobilných telefónov a tabletov.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača McGrey PA-350BT

  • Zosilňovač McGrey PA-350BT ponúkne kompaktné prevedenie a vysoký výkon 200 W
  • Bluetooth adaptér vám umožňuje prehrávať hudbu bezdrôtovo zo smartfónu alebo tabletu
  • Vstup pre flash disky poslúži na prehrávanie skladieb MP3 s intuitívnym ovládaním pomocou displeja a tlačidiel priamo na zosilňovači
  • Dva mikrofónne 6,3 mm jacky na prednej strane s vlastným ovládaním hlasitosti, ekvalizérom a efektom echo poslúžia pre karaoke a iné oslavy

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 2.0
Výkon na kanál 100 W

Vstupy

RCA/Cinch 1 ×
USB 1 ×

Výstupy

Reproduktorový výstup 2 ×

Funkcie

displej Áno

Rozmery

Šírka 246 mm
Výška 77 mm
Hĺbka 238 mm

Farba

Farba Čierna
Kód:  MCGRz01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00057030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19