Obnoviť stránku

MAYBELLINE Total Temptation Waterproof Black 9,4 g

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 7,79 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,08 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 6,72 €/ks

MAYBELLINE Total Temptation Waterproof Black 9,4 g

Pre nadýchané riasy plné objemu je tu vodoodolná maskara Maybelline Total Temptation Waterproof odtieň Black 9,4 g. Zloženie je obohatené o kokosový extrakt s príjemnou vôňou vanilky, riasy sú vyživené a získajú hodvábnu jemnosť. Krémová textúra ponúkne riasam maximálnu dĺžku a výrazne ich zahustí, kefka s krátkymi štetinkami zafarbí každú riasu zvlášť a umožňuje aj vrstvenie bez zlepovania. Vodoodolné vyhotovenie navyše zabezpečí odolnosť aj v náročných chvíľach po celý deň.

Kľúčové vlastnosti maskary Maybelline Total Temptation Waterproof Black

  • Vodoodolná maskara Maybelline Total Temptation Waterproof
  • Obsahuje kokosový extrakt a vôňu vanilky
  • Riasy vyživuje a zjemňuje
  • Dodáva riasam maximálnu dĺžku a hustotu
  • Kefka s krátkymi štetinkami pre oddelenie rias
  • Riasy nezlepuje, možno nanášať vo viacerých vrstvách
  • Odtieň Black
  • Hmotnosť 9,4 g

Použitie:
Nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Pre väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev.
Zloženie:
Isododecane, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire, Microcristallina, Paraffin, Disteardimonium Hectorite, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax/Cire de Carnauba, Talc, Aqua/Water/Eau, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propylene Carbonate, Carthamus Tinctorius Seed Oil/Safflower Seed Oil, Polysorbate 80, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, PEG-30 Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Soluble Collagen, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cocos Nucifera Fruit Extract/Coconut Fruit Extract, Trisodium Edta, Potassium Sorbate, BHT, Xynthan Gum, [+/- May Contain / Peut Contenir CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77007/Ultramarines, CI 77891/Titanium Dioxide Mica, CI 75470/Carmine, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77742/Manganese Violet, CI 77510/Ferric Ferrocyanide], F.I.L. D211144/3


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vodoodolná

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1874
Produktové číslo:  30167681

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08