Obnoviť stránku

MAYBELLINE Total Temptation Cocoa Brown 8,6 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE Total Temptation Cocoa Brown 8,6 ml

Pre nadýchané riasy plné objemu je tu maskara Maybelline Total Temptation 8,6 ml v trendy hnedom odtieni Cocoa Brown. Zloženie je obohatené o kokosový extrakt a s príjemnou vôňou kakaa, riasy sú vyživené a získajú hodvábnu jemnosť. Krémová textúra ponúkne riasam maximálnu dĺžku a výrazne ich zahustí, kefka s krátkymi štetinkami zafarbí každú riasu zvlášť a umožňuje aj vrstvenie bez zlepovania. Hnedá farba jemne podčiarkne váš mejkap a dodá vášmu vzhľadu netradičný ráz.

Kľúčové vlastnosti maskary Maybelline Total Temptation Cocoa Brown

  • Maskara Maybelline Total Temptation
  • Obsahuje kokosový extrakt a vôňu kakaa
  • Riasy vyživuje a zjemňuje
  • Dodáva riasam maximálnu dĺžku a hustotu
  • Kefka s krátkymi štetinkami pre oddelenie rias
  • Riasy nezlepuje, možno nanášať vo viacerých vrstvách
  • Odtieň Cocoa Brown
  • Objem 8,6 ml

Použitie:
Nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Pre väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev.
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Paraffin, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer Oryza, Sativa Cera/Rice Bran Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Alcohol, Cetaareth-33, Propylene Glycol, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Palmitic Acid, Tribehenin, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Polybutene, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-11, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Benzoic Acid, Laureth-21, Butylene Glycol, Parfum/Fragrance, Myristic Acid, Sodium Laureth Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Silica, Cocos Nucifara Fruit Extract/Coconut Fruit Extract, Xynthan Gum, [+/- May Contain/Peut Contenir CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77266/Black, 2 CI 77007/Ultramarines, CI 77891/Titanium Dioxide Mica, CI 75470/Carmine, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77742/ Manganese Violet, CI 77510/Ferric Ferrodyanide ], F.I.L. D210150/1

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Hnedá
Kód:  DEKO1875
Produktové číslo:  30171435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16