Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Master Camo 1,5 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Master Camo 1,5 ml

Dokonalá pleť je jedným z meradiel krásy, prečo si ju teda nedopriať s novým korektorom proti kruhom pod očami MAYBELLINE NEW YORK Master Camo s objemom 1,5 ml? Marhuľovo oranžový korektor má perfektné krycie vlastnosti a praktický zakrivený aplikátor s hubkou, takže vždy nanesiete presne len potrebné množstvo. Je vhodný pre všetky tóny pleti a dlhotrvajúci, navyše má dobre roztierateľnú textúru a nevzhľadné kruhy a vačky pod očami zakryje naozaj profesionálne!

Kľúčové vlastnosti korektoru MAYBELLINE NEW YORK Master Camo

  • Vynikajúce krycie vlastnosti, s ktorými rýchlo dáte zbohom kruhom pod očami
  • Korektor MAYBELLINE NEW YORK Master Camo má praktický aplikátor s hubkou
  • Hodí sa pre všetky odtiene pleti
  • Má dobre roztierateľnou textúru a je dlhotrvajúci
  • Po použití korektoru bude vaša pleť krásne zjednotená

Použitie:
Otočte korektor niekoľkokrát za sebou tak, aby bol vidieť na hubke a potom pomocou aplikátora naneste dostatočné množstvo na pokožku tváre. Jemne rozotrite a nechajte zaschnúť, potom môžete aplikovať make-up.

Zloženie:
G854020 1, INGREDIENTS: AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, ISODODECANE, GLYCERÍN, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, butylénu GLYCOL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE
Cetyl PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, Phenoxyethanol


Kód:  DEKO1671
Produktové číslo:  3600531413026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18