Obnoviť stránku

ZIAJA Mineral Šampón keratolytický proti lupinám 200 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,49 €

ZIAJA Mineral Šampón keratolytický proti lupinám 200 ml

Značka ZIAJA vyrába veľmi kvalitné a pritom cenovo priaznivé výrobky inšpirované prírodou. Použité účinné látky sú iba prírodného a biotechnologického pôvodu. Keratolytický šampón je určený pre mastné vlasy a pokožku hlavy postihnutú seboreou. Obsahuje bio síru, olej z verbeny a derivát kyseliny undecylenovej, ktoré účinne bojujú s nadmerným mastením vlasov a lupinami. Keratolytický šampón ZIAJA Mineral má sťahujúce účinky, zbavuje vlasy a pokožku hlavy nadbytočného mazu a jeho pravidelné používanie znižuje tvorbu lupín. Vlasy aj pokožka hlavy zostávajú dlhšie svieže, čisté a bez lupín. Je dermatologicky testovaný, neobsahuje silikóny ani parabény.

Kľúčové vlastnosti šampónu ZIAJA Mineral, keratolytický

  • Keratolytický šampón pre mastné vlasy a pokožku hlavy postihnutú seboreou
  • ZIAJA Mineral s obsahom bio síry a oleja z verbeny
  • Šampón zbavuje vlasy a pokožku nadbytočného mazu a lupín
  • ZIAJA Mineral s derivátom kyseliny undecylenovej
  • Zabraňuje nadmernému masteniu, má sťahujúci účinok
  • Neobsahuje silikóny ani parabény

Aktívne látky:
Bio síra – znižuje aktivitu mazových žliaz a tvorbu mazu, má sťahujúci účinok. Pozitívne ovplyvňuje vzhľad vlasov, reguluje mazové žľazy a účinne odstraňuje lupiny. Posilňuje vlasy a zabraňuje ich vypadávaniu.
Verbena olej – upokojujúce účinky, neutralizuje pachy.
Derivát kyseliny undecylenovej – chráni a posilňuje fyziologickú flóru pokožky hlavy, umožňuje jej voľný rast na úkor patogénnej flóry, ktorá spôsobuje seboreu.

Typ vlasov:
Pre mastné vlasy osôb vo veku 12+

Použitie:
Naneste šampón na mokré vlasy a pokožku hlavy a masírujte do peny. Nechajte 3 minúty pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite vodou. Postup zopakujte.

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Undecylenamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Laureth-2, PEG-40 Sulfurized Castor Oil, PEG-10 Castor Oil, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric Acid.


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez parabénov, Bez silikónov, S neutrálnym pH

Účinok

Účinok Lupiny, Regenerácia, Seborea

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL4465
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887039877
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08