Obnoviť stránku

ZIAJA Krém pod oči 15 ml

4,5 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €

ZIAJA Krém pod oči 15 ml

Rozjasňujúci očný krém Ziaja z nevädze s objemom 15 ml sa šetrne stará o citlivú pokožku okolo očí, ktorá je veľmi náchylná k dehydratácii. Redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy a vyhladzuje menšie vrásky. Rozjasňuje tiene pod očami a účinne znižuje ich viditeľnosť. Pleť jemne napína, vyhladzuje a tonizuje. Dodáva jej výživu, vyrovnáva potrebnú hydratáciu a zanecháva ju jasnú a pružnú. Jeho bohaté zloženie obsahuje výťažok z nevädze, vitamíny A a E a provitamín B5 D-Panthenol. Prípravok bol dermatologicky a alergiologicky testovaný pod kontrolou oftalmológov a je vhodný pre všetky typy pleti. 

Aktívne látky:

  • Výťažok z nevädze bohatý na bioflavonoidy, antikyany a minerálne soli pleť rozjasňuje a hydratuje
  • Vitamín A vyhladzuje vrásky, jemnú pokožku regeneruje a navracia jej pružnosť
  • Vitamín E vyniká svojimi antioxidačnými účinkami, neutralizuje voľné radikály a chráni pleť pred starnutím a vznikom vrások
  • Provitamín B5 (D-Panthenol) upokojuje podráždenia a dodáva intenzívnu hydratáciu

Použitie:
Malé množstvo očného krému naneste v bodoch na čistú pokožku okolo očí a jemne rozotrite od vonkajšieho k vnútornému kútiku oka. Zabráňte jeho vniknutiu do spojovkového vaku.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Zloženie:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Panthenol, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Ethylparaben, Dmdm Hydantoin.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 15 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL2264
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887048145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17