Obnoviť stránku

ZIAJA Kozie mlieko Maska na vlasy 200 ml

4,7 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

ZIAJA Kozie mlieko Maska na vlasy 200 ml

Krémová maska na vlasy ZIAJA Kozie mlieko s objemom 200 ml je špeciálne vyvinutá pre starostlivosť o poškodené, suché a drsné vlasy. Intenzívne regeneruje ich narušenú štruktúru a chráni ich pred negatívnymi dôsledkami niektorých kaderníckych zákrokov. Zlepšuje pružnosť vlasov a dodává im potrebnú hydratáciu. Uľahčuje ich rozčesávanie a následnú úpravu. Zanecháva ich krásne lesklé a hladké. Jej bohaté zloženie obsahuje prírodný keratín a proteíny kozieho mlieka. Prípravok bol dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusnou starostlivosťou posilňujúcej masky na vlasy ZIAJA Kozie mlieko pre ich nádherný a zdravý vzhľad.
Aktívne látky:

  • Keratín je dôležitým stavebným prvkom vlasového vlákna
  • Proteíny kozieho mlieka
  • Polyquaternium-70 predstavuje mimoriadne efektívny kondicionér

Použitie:
Prípravok aplikujte do vlhkých vlasov, vmasírujte a nechajte pôsobiť po dobu troch až piatich minút. Potom vlasy dôkladne opláchnite. V prípade zničených a rozštiepených končekov masku vmasírujte do končekov vlasov a už neoplachujte.
Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, izopropyl myristate, behentrimonium chloride, polyquaternium-70, dipropylene glycol, panthenol, hydrolyzed keratin, propylene glycol, goat milk extract, sodium benzoate, parfum, citric acid

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Kozí, Vegánsky

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Typ

Typ produktu Maska

Typ

Typ Maska
Kód:  KSVL3451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887035435
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16