Obnoviť stránku

ZIAJA Darčeková súprava Natural care Set 290 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

ZIAJA Darčeková súprava Natural care Set 290 ml

Darčeková súprava ZIAJA Natural Care Set obsahuje veľmi kvalitné kozmetické prípravky z prírodných prísad.  Vychutnajte si ich rastlinné zloženie založené na olivovejaktivite fytosterolov, tokoferolov a lipidov a tiež rastlinných sterolov z repkového oleja a bambuckého masla. Súčasťou sady je hydratačný denný krém, regeneračný nočný krém a umývací gél na tvár. Denný krém hydratuje a chráni pokožku pred škodlivými vonkajšími faktormi. Nočný krém výrazne zlepšuje stav pokožky, vyživuje epidermis a posilňuje hydrolipidovú bariéru. Umývací gél na tvár jemneodstraňuje nečistoty, stará sa o pokožku a osviežuje. Súprava ZIAJA Natural Care Set sa hodí ako darček nielen na Vianoce.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady ZIAJA Natural Care Set

  • Darčeková súprava ZIAJA Natural Care Set sa hodí ako darček
  • Obsahuje hydratačný denný krém, regeneračný nočný krém a umývací gél na tvár
  • Denný krém hydratuje a chráni pokožku pred škodlivými vonkajšími faktormi
  • Nočný krém zlepšuje stav pokožky
  • Umývací gél jemne čistí a osviežuje
  • Veľmi kvalitné kozmetické prípravky ZIAJA sú z prírodných prísad

Obsah súpravy:
Hydratačný denný krém 50 ml
Regeneračný nočný krém 50 ml
Umývací gél na tvár 190 ml

Zloženie

DENNÍ KRÉM: Aqua (Water), Octyldodecanol, Canola Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Shea Butter Ethyl Esters, Tripelargonin (C8-C12 Acid Triglyceride), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ceramide NP (3), Ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Carbomer, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Sodium Hydroxide. NOČNÍ KRÉM: Aqua (Water), Octyldodecanol, Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Tripelargonin (C8-C12 Acid Triglyceride), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Carbomer, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Sodium Hydroxide. MYCÍ GEL: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glycerin, Undecylenamidopropyl Betaine, Sodium Olivamphoacetate, Laureth-2, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Lactic Acid.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Čistiaci gél, Pleťový krém

Objem

Objem 290 ml
Kód:  VBAL8366
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887053743
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12