Obnoviť stránku

ZEW FOR MEN The Bearded Man’s Set

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZEW FOR MEN The Bearded Man’s Set

Chcete urobiť radosť bradáč? Potom je tu pre vás darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN The Bearded Man ' s Set, v ktorej nájdete kefa na fúzy, mydlo na telo a tvár, mydlo na vlasy, mydlo na fúzy a cestovné mydlo v tyčinke 3v1. To všetko zabalené v elegantnej čiernej darčekovej krabičke. Mydlo obsahuje drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady, ktoré má detoxikačné účinky a zanecháva fúzy čisté a zdravé.

Kľúčové vlastnosti darčekové kozmetické sady ZEW FOR MEN The Bearded Man ' s Set

  • Balenie obsahuje kefu na fúzy, mydlo na telo a tvár, mydlo na vlasy, mydlo na fúzy a cestovné mydlo v tyčinke 3v1
  • Darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN je dodávaná v elegantnej čiernej krabičke
  • Mydlá ZEW FOR MEN obsahujú drevené uhlie
  • Sada The Bearded Man ' s Set je vhodná ako darček

Tuhé mydlo v tyčinke 3v1

Cestovné tuhé mydlo v tyčinke 3v1 s objemom 85 ml zo sady The Bearded Man ' s Set ZEW FOR MEN je vhodné na tvár, telo i vlasy. Mydlo obsahuje drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady, ktoré má detoxikačné účinky a zanecháva pokožku aj vlasy zdravé a čisté. Produkt je vhodný pre všetky typy pokožky a vlasov. Vďaka svojmu všestrannému použitiu a zaujímavému balenia je mydlo vhodné na cesty.

Mydlo na fúzy ZEW FOR MEN

V sade The Bearded Man ' s Set ZEW FOR MEN nájdete aj mydlo na fúzy s objemom 85 ml, ktoré obsahuje prírodné prísady, ako je drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady. Účinne čistí fúzy, zatiaľ čo kakaové a bambucké maslo je hydratujú. Silná receptúra produktu a rastlinné oleje fúzy a pokožku pod nimi hydratujú po každom umytí. Mydlová tyčinka obsahuje betaín, a preto ju môžu používať ľudia s citlivou pokožkou. Betaín má upokojujúce, protizápalové účinky a chráni pokožku pred podráždením. Dodá fúzom lesk bez lepivého či mastného efektu. Mydlo na fúzy ZEW FOR MEN je vhodné používať denne ako prvý krok pri starostlivosti o fúzy a pleť. Mydlo je dodávané v hliníkovej dóze.

Kefa na fúzy ZEW FOR MEN

V sade The Bearded Man ' s Set nájdete profesionálna kefa na fúzy, ktorý je vyrobený z prírodných a odolných materiálov, ako je bukové drevo a upravené štetiny z kancov. Kefa ZEW FOR MEN pomáha štruktúrovať a upravovať tvar fúzov. Pokiaľ chcete dosiahnuť ideálnych výsledkov, používajte spoločne s akýmkoľvek olejom alebo balzamom na fúzy pre mužov ZEW.

Mydlo na vlasy ZEW FOR MEN

Mydlo na vlasy s objemom 85 ml zo sady The Bearded Man ' s Set ZEW FOR MEN obsahuje drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady, ktoré má detoxikačné účinky a zanecháva vlasy čisté a zdravé. Kakaové a bambucké maslo vlasy je hydratuje. Mydlo na vlasy obsahuje výťažky z kyseliny hyalurónovej a aloe vera, obe zložky pomáhajú vlasom získať pružnosť a objem. Aloe vera má schopnosť vytvoriť ochranný film, ktorý udrží vlhkosť vnútri pokožky i vlasu a chráni ich pred škodlivými voľnými radikálmi a vysušovaním. Mydlo na vlasy možno použiť na akýkoľvek typ vlasov.

Mydlo na telo a tvár ZEW FOR MEN

Ďalšou položkou v sade The Bearded Man ' s Set je mydlo na telo a tvár s objemom 85 ml, ktoré obsahuje prírodné prísady, ako je drevené uhlie, ktoré čistia pokožku, zatiaľ čo alantoín a bambucké maslo ju hydratujú. Alantoín má regeneračné účinky a podporuje hojenie, takže môže pomôcť s drobnými odreninami vzniknutými pri holení. Mydlo ZEW FOR MEN obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá zadržiava vlhkosť v pokožke, vďaka čomu nedochádza k jej vysúšaniu. Mydlo je možné použiť na akýkoľvek typ pokožky a ako prvý krok pri sprchovaní.

Zloženie mydla na telo a tvár:
Aqua, Glycerín, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Oxid titaničitý, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentetát pentasodný, Tetrasodium etidronate, Hialuronic Acid, Carboni, Allantoín, Butysperum Parkii, Parfum.

zloženie mydlana vlasy:
Aqua, Glycerín, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium laurate, Hyaluronic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Oxid titaničitý, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentetát pentasodný, Tetrasodium etidronate, Realom Barbadensis Leaf Juice Powder, Carboni, Butysperum Parkii, Sodium Benzoate, Parfum.

zloženie mydlana fúzy:
Aqua, Glycerín, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium laurate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Thiosulphate, Citrát sodný, Oxid titaničitý, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentetát pentasodný, Tetrasodium etidronate, Carboni, Parfum.

Zloženie mydla v tyčinke 3v1:
Aqua, Glycerín, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium laurate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Oxid titaničitý, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentetát pentasodný, Tetrasodium etidronate, Carbon, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Benzoate, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy
Kód:  KSDS1438
Produktové číslo:  5906874538685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11