Obnoviť stránku

Žehliace dosky VILEDA

Vileda žehliace dosky

Vileda: Žehlite ľahko a efektívne

Viac ako 60 rokov zjednodušuje Vileda upratovanie v miliónoch domácnostiach. Ich výrobky vynikajú vysokou kvalitou, premysleným dizajnom a dlhou životnosťou. Filozofia značky Vileda je založená na úspore nášho času – jej inovatívne produkty sú navrhnuté tak, aby upratovanie prebiehalo čo najrýchlejšie, a vám zostalo dostatok času na to, čo je v živote naozaj dôležité.

Žehliace dosky Vileda

Žehliace dosky Vileda

Žehliace dosky Vileda kombinujú kvalitné spracovanie s originálnym dizajnom. Navrhovaná sú tak, aby žehlenie bolo čo najkomfortnejšie. Žehliaca doska je totiž v mnohých domácnostiach často podceňovaná – pravdou ale je, že môže výrazne skrátiť čas žehlenia a urobiť z neho príjemnejšiu i bezpečnejšiu činnosť. Rovnako ako ostatné výrobky, aj žehliace dosky Vileda využívajú malé detaily, ktoré výrazne uľahčujú prácu.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14