Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

YORK magic sponge 2 ks

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,30 €
Pri kúpe 1 ks 1,30 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,25 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 1,22 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 1,16 €/ks

YORK magic sponge 2 ks

Zázračnú špongiu YORK Magic Sponge využijete pri bežnom upratovaní domácnosti tam, kde štandardné špongie už nestačia. Špongia YORK zo špeciálnej peny vyčistí škvrny od pasteliek, pier, fixiek, sadzí, lepidla, mastnoty, ďalej vodný kameň, usadeniny aj zaschnuté nečistoty. Môžete ju použiť na steny, nábytok vrátane plastového, spotrebiče, zrkadlá, čalúnenie, topánky, okenné rámy, umývadlá či škáry. Použitie YORK Magic Sponge je veľmi jednoduché, stačí ju len namočiť a vyžmýkať, nemusíte používať žiadne čistiace prostriedky. Jemná štruktúra nezanecháva škrabance ani šmuhy. Vbalení nájdete dva kusy.

Kľúčové vlastnosti špongie YORK Magic Sponge

  • Kvalitná špongia YORK Magic Sponge vám pomôže v domácnosti
  • Funguje tam, kde štandardné špongie už nestačia
  • Vyčistí škvrny od pasteliek, pier, fixiek, sadzí, lepidla, mastnoty, ale aj vodný kameň, usadeniny aj zaschnuté nečistoty
  • Možno ju použiť na steny, nábytok vrátane plastového, spotrebiče, zrkadlá, čalúnenie, topánky, okenné rámy, umývadlá či škáry
  • Jednoduché použitie, stačí namočiť a vyžmýkať
  • Nie je potrebné pridávať žiadne čistiace prostriedky
  • YORK Magic Sponge nezanecháva škrabance ani šmuhy
  • V balení nájdete 2 kusy

Rozmery:
11 × 6 × 2,5 cm

Kód:  UKL916
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903355096863
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04