Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIERRA VERDE Mydlové vločky 400 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIERRA VERDE Mydlové vločky 400 g

Mydlové vločky Yellow & Blue od česko-slovenský výrobca ekodrogérie a ekokosmetiky Tierra Verde sú vyrobené z klasického pracieho mydla. Dobre sa rozpúšťajú v teplej vode, môžete s nimi prať všetky druhy a farby bielizne buď ručne alebo v práčke od 40 ° C vyššie. Vločky neobsahujú palmový olej, sú vhodné na pranie bielizne pre alergikov ak výrobe mydlového slizu. Mydlové vločky Tierra Verde Yellow & Blue pred praním v práčke rozpustíte v teplej vode a potom pridáte priamo do bubna práčky.

Kľúčové vlastnosti mydlových vločiek Tierra Verde Yellow & Blue

  • Šetrný prací prostriedok pre pranie všetkých druhov a farieb bielizne
  • Mydlové vločky z klasického pracieho mydla neobsahujú palmový olej
  • Vhodné na výrobu mydlového slizu
  • Mydlové vločky Tierra Verde Yellow & Blue sú dobre rozpustné v teplej vode
  • Ideálne na pranie bielizne pre alergikov
  • S vločkami možno prať buď ručne alebo v práčke od 40 ° C vyššie

Dávkování na 4 - 5 kg prádla:
Mäkká a stredne tvrdá voda:
10 g (2 vrchovaté lyžice) vločiek
Tvrdá voda:
Použite zmäkčovač alebo navýšte dávku na 20 g (4 vrchovaté lyžice) vločiek
Ručné pranie:
5 g (1 vrchovatá lyžica) vločiek na prací kúpeľ (cca 10 l)

Ako z vločiek Tierra Verde Yellow & Blue vyrobiť mydlový sliz

Do vedierku nalejte asi liter horúcej vody a prisypte 175 g mydlových vločiek. Miešajte, kým sa nerozpustí. Potom pridajte 150 g práškovej prác sódy, ktorá rozpustí tuk, zmäkčí vodu, odstráni škvrny a dezinfikuje. Všetko dôkladne premiešajte a kýblik dolejte horúcou vodou do 10 litrov. Dávkujte sliz z mydlových vločiek Tierra Verde Yellow & Blue priamo do bubna práčky, asi 250 - 500 ml na jedno pranie. Riaďte sa koncentráciou slizu a mierou znečistenia bielizne. Pri praní v tvrdej vode nemusíte byť s výsledkami spokojní. Môžete skúsiť experimentovať s podielmi ingrediencií, pridať ďalšie produkty Tierra Verde, ako napríklad gél na farebné prádlo alebo prášok na pranie bielej bielizne, zmäkčovač pod.

Složení:
> 30% mydlo (sodné soli mastných kyselín - bez palmového oleja), < 5% vonné látky (obsahuje d-limonene, benzyl salicilate, citronellol, geraniol), kremičitan sodný, chlorid sodný, hydroxid sodný.

Kód:  PPR1359
Produktové číslo:  8594165002723
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08