Obnoviť stránku

YANKEE CANDLE sada 12× 49 g votívna sviečka

4,7 14 hodnotení

YANKEE CANDLE sada 12× 49 g votívna sviečka

Spoločnosť Yankee Candle patrí medzi svetovú špičku v oblasti produkcie aromatizovaných sviečok a vôní do interiérov. Ich vôňa je natoľko jedinečná a intenzívna, že si ich okamžite obľúbite. Nádherná darčeková súprava 12 votívnych sviečok Yankee Candle 12× 49 g je vyrobená z najkvalitnejších surovín a z čisto prírodných vonných výťažkov. Hodí sa ako nápaditý a kvalitný darček pre milovníkov vonných sviečok a prevoňané domácnosti. Ručne tvarovaný bavlnený knôt, najvyššie možné množstvo vonných olejov s prírodnými výťažkami z kvetov, ovocia i korenia zaistia, že váš domov bude prevoňaný tými najkrajšími vôňami, ktoré nadchnú rodinných príslušníkov a ohromia vaše návštevy.

Kľúčové vlastnosti súpravy votívnych sviečok Yankee Candle 12× 49 g

  • Votívne sviečky s jedinečnými ovocnými a kvetinovými vôňami
  • Intenzívna a príjemná aróma súpravy votívnych sviečok Yankee Candle 12× 49 g prevonia celú miestnosť
  • Vyrobené z kvalitných surovín a čisto prírodných výťažkov
  • Súprava sviečok Yankee Candle 12× 49 g s ručne tvarovaným knôtom
  • Kvalitný a nápaditý darček pre milovníkov vonných sviečok
  • Sviečky obsahujú najvyššie možné množstvo aromatických olejov

Nechajte sa unášať intenzívnou vôňou súpravy votívnych sviečok Yankee Candle

Súprava 12 votívnych sviečok Yankee Candle vás očarí svojimi kvetinovými a ovocnými vôňami, ktoré naplnia miestnosť neobyčajnou atmosférou. Vyberať môžete podľa vašej momentálnej nálady z vôní Apple Pomegranate, Simply Sweet Pea, Soft Cotton, White Jasmin Blossom, Cherry Vanilla, White Linen & Lace, Strawberries & Cream, Citrus Rose, Bright Grapefruit, Spring Love, Vanilla Frostling a Honeysuckle, ktoré sú súčasťou tejto darčekovej súpravy votívnych sviečok Yankee Candle a potešia vás svojimi originálnymi vôňami.

Použitie votívnych sviečok

Nikdy nezapaľujte voľne stojace votívne sviečky. Votívne sviečky sa po zapálení roztekajú, preto musia byť použité v špeciálnych kalíškoch a svietnikoch. Buď možno zakúpiť originálne Yankee Candle kalíšky na votívne sviečky alebo použite inú vhodnú sklenenú či keramickú nádobku primeranej veľkosti.


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová, Ovocná

Hmotnosť

Hmotnosť 588 g
Kód:  SVI196
Produktové číslo:  5038581034041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06